Home Trends

Batenburg Home Trends is volledig gespecialiseerd en ingericht op de laatste trends en lifestyle, dé sfeerkenmerken bij uitstek van deze tijd. Aan de buitenkant is het niet direct af te zien maar het moderne pand is binnen verrassend diep en divers, met een vloeroppervlak van bijna 1.000 (!) vierkante meter.  

Een winkel met zo’n zinnenprikkelend concept volgt vanzelfsprekend de laatste ontwikkelingen op het veelomvattende gebied van lifestyle, in binnen- en buitenland.

Beleving en sfeer zijn de sleutelwoorden daarbij. Met een ruim assortiment dat het best te omschrijven valt als ‘net-even-anders-dan-standaard’. Sfeermakers, accessoires en stijlaccenten, in alle soorten en maten en in allerlei prijsklassen, zodat er voor iedereen en voor elke portemonnee wat te vinden is.


De kunst van het combineren
Bij Batenburg Home Trends verstaan ze de kunst van combineren: stoer of elegant, strak of uitbundig, kleurrijk of sober, van hebbeding tot bijzonder, maar altijd met dezelfde gemene deler: stijlvol en uniek. Kleur, vorm, uitstraling, functionaliteit: zo krijgt ieder interieur dat heel bijzondere persoonlijke tintje.


In steeds wisselende samenstellingen wordt al dat verrassends overzichtelijk in het ruime en lichte pand gepresenteerd. U zult verwonderd staan over de vele mogelijkheden die Home Trends de bezoeker te bieden heeft. Maar veel leuker is het natuurlijk om gewoon gezellig langs te komen en u te laten inspireren door zoveel moois. 


Aanbiedingen
Want alsof het al niet leuk genoeg is om regelmatig een kijkje te komen nemen: u zult verrast staan van regelmatige mooie aanbiedingen in alle geledingen van het assortiment. Hoe leuk is dat: niet alleen iets moois of unieks, ook nog eens tegen een leuk prijsje.

En komt u er even niet uit: van ons personeel mag u uiteraard altijd in een prettige sfeer een gedegen, deskundig, en altijd vrijblijvend advies verwachten.


ImpressieKlik HIER om een impressie van onze woonideeën te krijgen.