Bloemen & Planten

Van oudsher is Batenburg hét adres voor bloemen en planten, de grondlegger van het bedrijf was tenslotte hovenier. Bij Home Trends treft de bezoeker een uitgebreide sortering kamer- en tuinplanten, naast een fleurige keuze aan altijd veilingverse snijbloemen. Ook hier weer is de combinatie treffend: echte bloemen, planten en tal van accessoires.

Wie een bloemetje of plant wil versturen kan eveneens uitstekend bij ons terecht. Via het concept Top Bloemen kunnen bloemen landelijk en desnoods over de hele wereld, uit uw naam worden verstuurd en bezorgd. Home Trends is de unieke vertegenwoordiger voor het hele rayon Hoeksche Waard. Daar wordt door ons dan ook de bezorging sowieso gedaan.


Maar er is meer. Ook voor bruids- en rouwarrangementen hebben wij alle kennis en materialen in huis. Ervaren medewerkers kunnen elk arrangement in samenspraak en naar de wens van de klant samenstellen en uiteraard ook weer bezorgen. Want in blijde en droeve omstandigheden kunnen bloemen immers zoveel voor mensen betekenen. Neem voor advies desgewenst eens contact op om de uitgebreide mogelijkheden door te spreken.

 


ImpressieKlik HIER om een impressie van onze woonideeën te krijgen.